sábado, agosto 23, 2008

El Cirera ja té el nou camp de Futbol a 7 preparat per aquesta temporada



El Cirera ja té el nou camp de Futbol a 7 preparat per aquesta temporada

El pressupost d’aquesta obra ha estat de 660.051 euros

per capgros.com - 21/08/2008 17:46 (147 lectures)
El ‘campito’ de Cirera ha crescut. Les obres per preparar el nou camp de futbol a 7 del carrer Terrassa i de l’illa compresa entre les façanes posteriors dels poliesportius de Cirera i Teresa Maria Roca estan enllestides des de finals de juliol. GINTRA va adjudicar l’obra a l’empresa UTE Áridos Serrano i Stachys, SL que l’ha efectuat en cinc mesos amb un pressupost de 660.051. El camp de futbol a set amb gespa artificial medeix 34x50 metres i substitueix el amp que hi havia abans de les obres del Teresa Maria Roca i que fins ara estava instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l’avinguda del Corregiment, el pati de l’escola pública de Ciorera i el Torrent de la Pólvora.

Les feines de la urbanització d’aquesta zona han sigut les de pavimentar el camp de futbol amb gespa artificial i construir un mur de contenció de formigó i una paret de tancament d’obra vista de 2’50 metres d’alçada a la banda dels habitatges. A més, s’ha instal·lat una tanca metàl·lica de 3 metres d’alçada per tot el perímetre com a acabament del mur de formigó de l’aparcament del carrer Terrassa, i una altra tanca a l’accés principal de la zona situat al costat del pavelló de Cirera.

A la part interior de l’illa, espai comprès entre la façana posterior dels poliesportius municipals, els habitatges contigus que accedeixen des del passatge del Miró i els vestidors que utilitza el Cirera, s’ha construït una zona de jocs pavimentada amb material sintètic de cautxú i un camp de futbol tres de 12x20 metres amb unes petites grades i gespa artificial. Tanmateix, també s’ha traslladat, a l’espai situat entre els dos nous camps de futbol, el quiosc i la pèrgola de bar que està instal·lada de forma provisional, així com s’ha col·locat l’enllumenament dels dos espais esportius.