lunes, septiembre 08, 2008

A l'esport hi faltes tu


Dilluns, 1 de setembre de 2008 - 20:36h


A l'esport hi faltes tu


A l'esport hi faltes tu
Campanya per incrementar la participació, l'excel·lència i el lideratge de la dona en el món de l'esport

Sota el lema ‘A l'esport hi faltes tu', la Secretaria General de l'Esport ha posat en marxa una campanya per augmentar la participació de la dona en el món de l'esport i sensibilitzar sectors de població sobre els beneficis que poden aportar els valors femenins al conjunt de l'esport de Catalunya.

La campanya forma part d'una política més àmplia de suport a les dones en el món de l'esport que suposa una inversió de 2,5 milions d'euros i que vol assolir tres objectius principals: incrementar la pràctica esportiva de nenes i noies, mantenir la bona línia de resultats de l'esport femení en alta competició i incrementar el nombre de dones dirigents de l'esport.

En l'actualitat, les llicències femenines han crescut un 6% en el període 2005-2007 fins arribar a les 120.938. Pel que fa a l'alt rendiment, actualment el 46% dels atletes són dones, 4 dels últims 9 títols de lligues estatals han estat aconseguits per conjunts femenins catalans i el 40% dels equips de màxim nivell català també són de categoria femenina.