Poliesportiu

En homes, el conjunt mataroní va acabar cinquè

per capgros.com - fotos Albert Canalejo - 30/06/2008 17:43 (77 lectures)

Neus Caylà
L’equip femení de triatló del CN Mataró va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió en la lliga estatal disputada el cap de setmana passat del 28 i 29 de juny. Les mataronines van assolir l’ascens després d’aconseguir la segona posició de Segona Divisió. El CN Mataró va aconseguir 562 punts, per sobre de l’Ecosport Triatlón Alcobendas, tercer amb 517 punts, i a poca distància del primer classificat, l’Academia Civil El Musel. Neus Caylà va ser la dominadora de la prova amb 101 punts i un temps d’1:15:27. No menys espectaculars van ser els temps de Mònica Pellejero i Sara Loehr, que junt amb Caylà van ser les tres millors del CN Mataró i les que més punts van aconseguir de tot el campionat. 1:16:00 per Pellejero i 1:18:14 per Sara Loehr. Les altres integrants del grup que van sumar punts van ser Regina Mola, Anatasia Lowisky i Mireia Soler.

Pel que fa als nois, el CN Mataró va aconseguir la cinquena plaça en la màxima categoria estatal. L’equip format per Joan Arànega, Carles Santisteve, David Rovira, Francesc Prat, Lluís Solé, Bernat Moraga, Israel Escudero, Ignasi de la Rosa, Xavier Casal, i Jose Luis Cano va sumar un total de 591 punts, a només set del quart classificat, el CT Bricosa Santiago, i amb un coixí de punts important respecte el sisè, l’Anigasa Champion Chip. El vencedor de la prova va ser l’Academia Civil – El Musel, organitzador de la prova que aconseguia així la primera lliga en e seu historial.

La prova, celebrada a la ciutat asturiana de Gijón, va comptar amb una distància d’esprint de 750 metres a la platja de sorra d’Arbeyal, 22 quilòmetres de ciclisme i 5 quilometres de cursa a peu. Dissabte va participar la Segona Divisió, mentre que la màxima categoria estatal es va disputar al llarg de diumenge. El CN Mataró tindrà els dos equips a Primera de cara a la propera temporada.